Ви знаходитесь тут:
- Головна
- Події
- Читаючий Четвер. Ігор Лильо. «Львівська кухня».
Читаючий Четвер. Ігор Лильо. «Львівська кухня».
2020-11-26

Чи знаєте ви, яка була улюблена страва Івана Франка або які львівські солодощі найбільше вабили в дитинстві Станіслава Лема? Цікаво? У нас є відповіді на ці запитання, бо ми маємо книгу Ігоря Лильо «Львівська кухня».

Але не думайте що це видання присвячене лише кулінарним рецептам. Насправді книга набагато цікавіша і змістовніша.
Відомий знавець міста Лева - Ігор Лильо - поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з притаманними саме їхньому характеру рецептами страв.
А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, а сучасні господині охоче їх готують і сьогодні.

А які цікаві назви страв: купідонова салатка, «запалені» гриби, бульйон Марії Терезії, кишка-бульбянка, пажиброда…
Мандрувати гастрономічним Львовом читачі будуть з Францом Йосифом I, Юзефом Пілсудським, Станіславом Лемом, Іваном Франком, Робертом Домсом та багатьма іншими.
А щоб подорож була приємною завітайте до Публічної бібліотеки і візьміть книгу Ігоря Лильо «Львівська кухня.» Приємної подорожі.

Романенко Л.В.
Кiлькiсть переглядiв: 326